Buurtspraak 2021

Documenten voor de Buurtspraak van 16 september 2021

Hier vindt u de documenten voor de Buurtspraak van 16 september 2021. De lijst met vergaderstukken wordt aangevuld, uiterlijk 10 september 2021 zijn alle benodigde stukken op de website geplaatst.

Registratieformulier en Gezondheidscheck

De Buurtspraak 2021 heeft eveneens als in het voorgaande jaar plaats onder bijzondere Corona omstandigheden, hiervoor dient een registratieformulier en gezondheidscheck te worden ingevuld. Hierdoor kunnen wij maximaal 125 personen ontvangen in de Oude Kerk. Bij toegang van de locatie dient per persoon een volledig ingevuld registratieformulier en de gezondheidscheck te worden afgegeven aan onze coördinatoren. Deze beide formulieren kunt u hier downloaden en vooraf invullen om stagnatie bij de toegang van de kerk te voorkomen.
De ingang voor de bijeenkomst is onder de kerktoren vanwaar u na registratie via de geldende route in de kerk naar een zitplaats zal worden begeleid.
Wij verzoeken u voor ons aller veiligheid de gedragsregels en instructie te respecteren en op te volgen!

Thuis meekijken?

Het is mogelijk om de Buurtspraak 2021 via internet te volgen. Dit is mogelijk via de website van Kerkomroep via de volgende url: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10636

Vergaderstukken

Later geplaatst vergaderstuk

Koop de Buurtvlag

Wilt u de Buurt Ede en Veldhuizen steunen en de Buurtspraak mogelijk maken? Dan kunt u het onderstaande Donatieformulier gebruiken